lördag 10 september 2011

Tröja från senaste Sömnadsmagasinet

Gjorde en variant av uggletröjan från senaste Sömnadsmagasinet. Blev riktigt nöjd, men jag tycker att den ser sto ut för att vara stl 2 år.

5 kommentarer:

 1. Jättesöt! Tänker själv sy den så en fråga hur lång är din 2-åring? Har en mindre nybliven 3 åring och är lite osäker på i vilken storlek jag ska sy..

  SvaraRadera
 2. Vad tippar du att strl 2 år motsvarar på vanlig storlek?? Har en 2åring här hemma men hon drar 86/92

  SvaraRadera
 3. Min snart två årige son brukar ha 86/92 men denna var lång, man skulle lägga till 1cm sömnsmån på ärmarna och längst ner på tröjan, den blev som en tunika som slutade precis ovanför knäna. Fast bredden var bra tyckte jag. Funderar på att sätta mudd längst ner och på ärmarna istället. Han tycker hemskt mycket om den i alla fall, springer fram till den där den hänger och säger hej till ugglan och klappar den ;)

  SvaraRadera
 4. Smart med ögonen på ugglan! Den ser underbart härlig ut. Svårt att se om den ser "stor" ut utan referens.

  Hrm, det där sömnadsmagasinet. Är det generellt sett något att ha? Jag skulle vilja ha mer sy-tidningar nämligen och kanske SM är värda att få mina pengar.

  SvaraRadera
 5. Jag tog av tröja 7cm på längden och 5cm på ärmlängden så blev den lagom.
  Sömnadsmagasinet är kanon! Får massaor av inspiration till mina mönster därifrån :) Billiagre än Ottobre är den också och har dessutom både barn och vuxen mönster :)

  SvaraRadera