måndag 2 maj 2011

Desigualinspirerad klänning


Det är ju ingen hemlighet att jag gillar Desigual. Hittade dessa läckra tyger hos Yvonne i Tygaffären och kände att jag bara måste testa att sy en Desigualvariant, har länge velat prova men inte vågat. Nu är den sydd i alla fall och jag blev ganska nöjd med resultatet :) Grunden till mönstret tog jag från Sömnadsmagasinet nr 1 2011 och gjorde om lite, så jag fick det som jag själv ville ha den.

11 kommentarer:

 1. Jättesnygg! Gllar oxå deras kläder

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Har själv det mönstret liggande i väntan på tyg,nu blir jag jättesugen på att sy den.

  SvaraRadera
 3. Jo, tyget väntade jag på också, så blev det dags efter att ha hittat detta i förra veckan. Jag gjorde om mönstret lite som du ser, men det handlar ju mest om att klippa och klistra ;)

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg! Liksom allt annat Du gör! Kommer definitivt att återkomma hit fler gånger!

  SvaraRadera
 5. Tack, alla ilka fina ord :) Ni är välkomna tillbaka allihop ;)

  SvaraRadera
 6. Gud så fin modell, jag har en tunika från kappahl som ser ut så där ungefär, hade tänkt klippa sönder den och ha som mönster, måste nog göra det nu när jag ser hur fint det blir. Sen om jag lyckas är ju en annan sak.

  SvaraRadera
 7. Kan du inte rita av den utan att klippa sönder den då? Jag har använt ett mönster ur sömnadsmagasinet 01/2011 som grund, sedan har jag klippt och klistrat lite i det för att få dom olika bitarna som jag vill.

  SvaraRadera
 8. Superfin... Har tyvärr inte sömnadsmagasinet men älskar också Desigual och just den varianten. Kan man få köpa/byta mönster med dig?

  SvaraRadera
 9. Tack, jag har ritat om ganska mycket av mönstret, delat och tagit in en del på bredden, jag tycker att sömnadsmagasinets storlekar är ganksa stora. Vilken storlek har du? Ev kan jag ha ett uppritat i rätt storlek, så kanske vi kan byta :)

  SvaraRadera