lördag 12 februari 2011

En beställning

Fick en beställning till en go liten kille på snart 4 år. Mamman tittade ut svamptyget hos Stoff och stil och jag beställde hem. Blev lite besviken över kvallitén på svamptyget, men provade ändå att sy, väl färdig var jag inte alls nöjd med resutatet. Svamptyget var jätte tunt och inte alls någon vidare med stretch i. Så det fick bli en paniktur till Yvonne i Tygaffären och vilken himla tur att hon hade tagit hem aptygerna. Så då det blev en aptröja istället. Svamptröjan kan ju följa med och användas i några minuter innan den faller isär ;)

3 kommentarer:

 1. Håller med dig om att svamptyget är tunt, men det har hållt bra i tvätten. Nu har jag ju i och för sig ingen torktumlare, så jag vet ju inte hur det går att torktumla. Det var en snygg outfit i alla fall och jag kan tänka mig att beställaren blev nöjd

  SvaraRadera
 2. Tråkigt när tygerna inte är som man förväntat sig. Men aptyget ser himla mysigt ut.
  Var ligger denna tygaffär?

  SvaraRadera
 3. Hej på er! Vad roligt att ni hittat hit! :)
  Tygaffären som den heter, ligger på lagerströmsplatsen, vid Olskroken ungefär. Yvonne som har butiken är kanon! Hon har alltid en massa roliga idéer och är så hjälpsam och trevlig. Hon har en blogg också, där kan du bland annat se hur du hittar dit.
  http://tygaffaren.blogspot.com/
  Hon har tagit in aptyget och husvagnstyget och säljer det för 99:- metern jag tycker att det verkar som om även moln och flodhästar är på väg in också. Dessutom väljer hon att ta in det som är lite kraftigare i kvalitén och inte det som är tunnare. Det är lite olika vad man får då man beställer från nätet, men detta känns riktigt bra.

  SvaraRadera